FutureValue.hu            Befektetési Ötletek és Stratégiák


KAPCSOLAT

FutureValue.hu

E-mail: klikk ide levél küldéséhez (info kukac futurevalue pont hu)Néhány szó magamról


  Viosz Molnár Olivér vagyok. Az informatikus mérnöki diploma után, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, mint Pénzügyi Szakközgazdász végeztem, majd a Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi karán MBA diplomát szereztem. Rendelkezem CEFA Befektetés Elemzői diplomával, valamint tőzsdei szakvizsgával. Pénz és -tőkepiaci befektetésekkel a 90-es évek közepétől foglalkozom. Az azóta eltelt időszak alatt megfordultam több brókercégnél, banknál, és multinacionális nagyvállalatnál, ill. hedge fundnál. Számos pozícióban dolgoztam úgymint tőzsdei üzletkötő, befektetési tanácsadó, elemző és portfoliókezelő.
Jogi nyilatkozat

A futurevalue.hu oldalon lévő tartalmat csak és kizárólag saját felelősségére használhatja fel. Az ott jelenlévő információ és adat nem minősül a 2007.évi CXXXVIII törvény (Bszt) szerinti befektetési elemzésnek illetve befektetési tanácsadásnak, így befektetési ajánlásnak sem. Kizárólag tájékoztató céllal íródnak, és a szerző magánvéleményét tükrözik.
Teljeskörű befektetési tanácsadásért forduljon személyes befektetési tanácsadójához, aki az Ön befektetési céljainak és kockázatviselő képességének ismeretében személyre szabott tanácsot adhat.
A futurevalue.hu oldalon megjelenő információk és az adatok esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő közvetlen és közvetett károkért az oldal szerzője, üzemeltetője, működtetője mindennemű felelősségét kizárja.

Jogi nyilatkozat: ide kattintva elérhető